Pred vami je enajsta številka Vetrnice.Tokratna številka ne prinaša vodilne teme. Za zadnjih nekaj številk smo s težavo dobili dovolj prispevkov za vodilno temo, zato smo se tokrat odločili in jo ukionili. Kljub vsemu smo zbrali dovolj prispevkov, ki nudijo zanimivo branje tudi v rubriki Pod drobnogledom.

Na desni s klikom na sliko naslovnice lahko vsebino zadnje številke Vetrnice prenesete na svoj računalnik in doma stiskate svojo verzijo, sicer pa spodaj s kliki na posamezne rubrike preberete ali prenesete vsebino posameznih rubrik.


Uvodnik (2 Mb)
V spomin
(2 Mb)
  Pod drobnogledom (8,7 Mb)
Zanimivosti (10,4 Mb)
Iz življenja društva (21,8 Mb)
Študentski kotiček (12,7 Mb)
Razprave (2,6 Mb)
Novosti v medijih
(6 Mb)

 
Najlepša hvala vsem, ki ste prispevali svoj trud, prav tako vsi najlepše vabljeni k sodelovanju pri naslednjih številkah.

Za naslednjo številko glasila že zbiramo prispevke, tokrat ne bomo imeli vodilne teme. Prisrčno vabljeni k sodelovanju. Pošljite prispevke, ki jih lahko pripravite iz svojega poklicnega delovanja, strokovnega dela in izsledkov svojih raziskovanj, saj boste s tem prispevali, da vaš trud ne bo pozabljen. Za popestritev strokovnih vsebin so dobrodošli tudi prispevki za rubriko Zanimivosti, kjer lahko rešimo pozabe kakšne posebne dogodke, vremenske ali pa povezane z delom meteorologov. Velja omeniti, da so prispevki pod rubriko Pod drobnogledom vnešeni v Cobbis kor strokovni članki, pod rubriko Razprave pa kot znanstveni. Avtorji naj upoštevajo Navodila za pripravo prispevkov.

Uredniški odbor VetrniceEnajsta številka za tiskanje doma
(pdf - 54 Mb)